Orvosi mezotherápia

A mezoterápia alapkoncepciója szerint az igazán hatékony gyógymód az, ha a problémákat a kialakulások helyén orvosoljuk. Ezért a mezoterápia segítségével célzottan a problémás terület szövetei közé lehet juttatni olyan válogatott hatóanyagokat, amelyek beindítják a sejtregenerációt és ezáltal a gyógyulást. A mezoterápia indikációs területe széles: a felhasznált hatóanyagoktól függően, a módszerrel eredményesen kezelhető a hajhullás, a cellulitisz, a frissen kialakult striák és az arcbőr öregedésének jelei is.

Hogy mi is a mezotherápia? Ide kattintva még többet megtudhat erről a hatékony gyógymódról!

Hatóanyagok

Laboratóriumi tisztaságú hatóanyagok, általában 100%-os koncentrációban. Mindig a kezelés céljának megfelelő hatóanyag alkalmazhatók (pl. hyauronsav vitaminok, silícium). A hatóanyagokat szükség szerint keverhetik is egymással, úgy nevezett koktélt készítenek.

A kész koktélok általában több mint 10 összetevőből állnak, így tartalmazzák a látványos eredményhez szükséges koncentrációban szükséges hatóanyagokat.

Mezoterápia: narancsbőr

Szinte minden nő szembesül előbb vagy utóbb a cellulitisz problémájával, testének különböző területein. A mezoterápia egy olyan műtéti beavatkozás nélküli gyógymódot kínál, amely a vitaminok célzott helyre való juttatásával, hatékonyan veszi fel a harcot a zsírszövet kisebb-nagyobb gödröcskéi, a narancsbőr ellen.

Zsírleszívás helyett legyen a mezotherápia az alternatíva! Kattintson és tudja meg, hogyan segíti Önt a mezotherápia a narancsbőr elleni küzdelemben!

Mezoterápia: stria

A mezoterápiás stria kezelés ideális mindazoknak, akiknek a testén nemrégiben alakultak ki terhességi csíkok, azok még nem fehéredtek ki. A kezelhető területek közé tartozik a comb, a fenék, a csípő és a has is. A speciális hatóanyagok hatására a striák összébb húzódnak, felületük simábbá válik.

Arcfiatalítás mezoterápiával

Mindazoknak, akik műtét nélkül szeretnének frissebb és kellemesebb megjelenést, a mezoterápia a hatékony megoldás. Segítségével az arcbőr kötőszövetének minősége javítható, egyben nagyon jól kezelhetők vele a száraz bőr általános problémái, és az apróbb ráncok is. A speciális eljárás segítségével beindítható a bőr saját regenerációs folyamata, aminek eredménye egy simább, rugalmasabb és üdébb bőr, kisimult ráncok.

Mert nem csak a botox lehet a megoldás! Ide kattintva további részleteket tudhat meg!

Mezoterápia: hajhullás

hajhullasA férfiaknál és egyre gyakrabban nőknél is jelentkező probléma a hajhullás, amelynek számtalan oka lehet. A végeredmény azonban mindenkinél az önértékelés csökkenése. Ezért fontos még a probléma kezdetén időben cselekedni, hiszen a korai beavatkozás megállíthatja, vagy akár vissza is fordíthatja a folyamatot. A mezoterápia lényege: vitaminok és hatóanyagok célzott alkalmazása a sejtregeneráció érdekében. A kezeléssorozat segítségével műtéti beavatkozás nélkül, látványos és tartós eredmények érhetők el a hajas fejbőrön

A hajhullás ellen a mezotherápia hathatós segítség lehet! Ide kattintva további részleteket tudhat meg!

Dermaroller

dermarollerA Dermaroller kezelés alapja egy pár éve szabadalmaztatott eljárás.

Lényege, hogy egy 2 cm-es hengert, melynek felületén csaknem 200 db 2 mm-es hosszúságú hajszálvékony tű található, az érintett bőrfelületen átgörgetjük kb. 15-20-szor. Természetesen az eljárás előtt a teljes felületre érzéstelenítő kenőcsöt kell felvinni. A négyzetmilliméterenként 8-10 apró, mély tűszúrás hatására biológiai aktivátorok termelődnek, a bőr hibajavító, regeneráló mechanizmusának bekapcsolásával megindul egy lassú, természetes átalakulás, a kollagén termelődés 300-400%-al fokozódik, melynek végén a bőr megfiatalodik, a bőrhibák, pattanásos hegek, tág pórusok, májfoltok, ráncok látványosan halványulnak, illetve eltűnnek. Az eredmény 3-4 héttel a beavatkozás után már látható.

Jelentős javulás az esetek többségében már 1 kezeléstől várható, amennyiben ismétlés szükséges az legkorábban 1 hónap múlva végezhető el.