Fitt Harmony Kft. eszközbeszerzése

uszt

Fitt Harmony Kft. eszközbeszerzése
GOP-2.1.1-11/M-2012-4346

Fitt Harmony Kft. az Új Széchenyi Terv Gazdaságfejlesztési Operatív Program keretében, “Mikrovállalkozások fejlesztése” c. pályázati kiíráson „a GOP-2.1.1-11/M-2013-4346 azonosítószámú projekt keretében 10% saját erő biztosításával 45 %-os mértékű  1.035.750  Ft vissza nem terítendő támogatást, illetve 45%-os mértékű 1.035.750 Ft visszatérítendő támogatást nyert eszközvásárlásra.

A Fitt Harmony Kft. 2011.12.01-én alakult, főtevékenysége általános járóbeteg ellátás, háziorvosi praxist működtet több településen.
A kft-n belül szerkezetátalakítás vált szükségessé a jelenlegi egészségügyi szolgáltatások elvárásai alapján, ezért a vállalkozás fejlesztése céljából az egészségügyi szolgáltatásainak körének kibővítése a célkitűzés. Az ügyfelek által felmerül igényeket kielégítése érdekében, eszközberuházásra volt szükség. A projekt célja a vállakozás egészségügyi tevékenységének továbbfejlesztése informatikai hátteret biztosító szoftver és gyógyászati célokat szolgáló eszközök beszerzésével. A Nebula szoftver beszerzése a zavartalan ügyfélnyilvántartás érdekében szükséges, a 2 db mesomega kozmetikai pisztoly beszerzése pedig az ügyfelek által felmerült igények kielégítését szolgálja. A beruházás során bevezetésre kerülő egészségügyi szolgáltatás az alternatív gyógyászat tudományán keresztül új mintát mutat az egészségügyben.
A hitelt és a vissza nem térítendő támogatást is, kiegészítve az önerővel, teljes egészében a  vállalkozás eszközparkjának modernizálására fordította.